Gabura Emese

CEO - vezető HR tanácsadó

Gabura Emese közgazdász – gazdasági végzettséggel rendelkezik, melyet követően az emberi erőforrás menedzsment területén, emberi erőforrás tanácsadó mester diploma megszerzésével mélyítette tudását. Vallja, hogy az emberi erőforrások hatékony menedzselése vállalati szinten stratégiai tervezéssel és elköteleződéssel kezdődik, de nem ér véget a megvalósítási tervekkel. A közös irányba mutató célok strukturált rendszerek mentén való megvalósítása lehet az eredményesség kulcsa. Ehhez nyújtunk mi iránymutató, támogató szakmai segítséget.

Emese több éves tapasztalattal rendelkezik a HR területén, számos vállalatnál dolgozott, így a vállalati oldalon szerzett gyakorlatokkal is gazdagította tudását, alaposan ismeri a szervezetek belső folyamatait és az alkalmazottak motivációjának mozgatórugóit.

Szakmai pályafutása során számos HR projektben vett részt, ahol kulcsszerepet játszott a fluktuációkezelésben és a munkavállalói elégedettség növelésében. Kiemelkedő képességei közé tartozik a stratégiai gondolkodás, a problémamegoldó készség, melyekkel hatékonyan támogatja ügyfeleit a humán erőforrás menedzsment kihívásaiban.